Dumma rygg :<

När jag vaknade imorse var ryggen mycket sämre. Det gjorde ont och det var helt stelt&kladdigt av all sårvätska. Sov inte speciellt bra eftersom jag alltid sover på rygg eller på sidan, men på grund av såren var jag ju tvungen att sova på magen .
Så jag gick upp och kände direkt att min rygg inte mådde speciellt bra . Hade tänkt måla Tyfies box idag, men det var ju bara att fetglömma. Kunde inte ens sätta på mig strumporna själv liksom , det fick mamma göra ! Att duscha var också en riktig plåga eftersom det sved riktigt ordentligt. Behövde lägga om såren också och tyvärr var det fortfarande massa grus i såren, så det blev ytterligare en halvtimmes tortyr. Det känns rätt drygt att sårområdena är för stora för att bedövas, det är bara att bita ihop liksom.

Åkte till stallet på eftermiddagen. Mamma fick såklart följa med och hjälpa mig med det mesta. Borsta klarade jag av själv , men inte att kratsa hovarna och allt det där . Jag kunde ju inte böja på ryggen , så att rida kom ju inte på tanken ens. Jag hade inte ens kommit upp i sadeln . Kanske med en hög pall så jag bara behövt svinga över benet . Men nu ska jag ju faktiskt inte använda några dumma pallar något mer ! Kanske blir ändring på det om Mirre blir min pallterapeut , haha ;>
Och min häst behöver ju faktiskt motion fastän jag inte rider , så vi gick ut på promenad till reservatet . En promenad som inte var kortare än 2 timmar lång! Vi kom någon kilometer in i reservatet så den sammanlagda sträckan blev väl ungefär 7 km . Riktigt långsamt, men jag hade ju trots allt ont i ryggen!
Tyfie skötte sig fint hursomhelst. Han råkade väl puffa till mig i ryggen någon gång då jag var för långsam (AJ!) , men då blev jag arg och han gjorde inte om det . Han började nosa i mina öron i stället , vilket liv ! Vi hade i alla fall rätt mysigt ute i skogen . Då och då stannade vi till och hade smultronpaus. Vi plockade&åt smultron alltså . Han åt i och för sig nog mest gräs! Hände inget speciellt , det var rätt plain.

Och som avslutning langar jag en bild från förra sommaren när vi var ute på promenad !

.

Kommentarer
Postat av: jenni

Hej är du dressyr tjej!:D

2009-07-27 @ 23:35:13
URL: http://jaffis.blogg.se/
Postat av: Julia (:

Nej , jag är hopptönt faktiskt ^^ Men jag rider massa dressyr också :)

2009-07-27 @ 23:37:15
URL: http://cavaletti.blogg.se/
Postat av: jennifer

OKej XD

2009-09-23 @ 17:03:47
URL: http://hundensfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0